Totaal aantal pageviews

dinsdag 5 april 2011

Amsterdam City

Jawel, ik ging weer naar Amsterdam dit keer met school! We gingen met de klas als uitje we gingen wel iets educatiefs doen. We gingen met de trein naar Amsterdam vervolgens gingen we lekker lunchen bij het Waterlooplein. Ik nam een lekker vers boordje mozarella en een latte. De groep werd in 2e gesplits, want de 1e groep ging van 2 tot 3 naar het musuem en de 2e groep van 3 tot 4. Ik zat in de groep van 3 tot 4 en wij konden dus nog even gaan shoppen na de lunch. Het was echt maar 15 min shoppen ik heb helaas niks gekocht. Daarna gingen wij naar het musuem we gingen naar het Joods Historish Musuem.  Daarna gingen we gezellig naar een terras 'in de waag' op de nieuwendijk. We kregen van school wat te drinken, bitterballen en strokbrood met tapenade. Het was inmiddels 5 uur en we konden nog lekker gaan shoppen. Nou ja lekker meer haastend de grote h&m is wel tot 8 uur open dat was wel fijn.

Ik heb helemaal niks gekocht, maar wel een starbucks op het staion ze hebben nieuwe bekers. Ook hebben we 2 bekende mensen gespot in Amsterdam: Melissa van Benelux next topmodel en Edgar Davids.
Het was een hele gezellige dag.


 xliefs

1 opmerking:

  1. Haha leuk dat je naar Amsterdam bent geweest! Ik woon er zelf heel dicht bij, dus ik kom er eigenlijk heel erg vaak. Maar het is toch erg leuk en je kunt er erg leuk schoppen. Jammer dat je niks hebt gekocht

    xoxo ♥♥

    BeantwoordenVerwijderen